Merry Christmas...
...Hyvää Joulua

From the Beddoe Family


 

Tervehdys teille kaikille!

Vuosi 2011:

Muutosten vuosi lasten kouluelämässä: Celia täytti viisi vuotta ja aloitti koulunkäynnin syksyllä. Emma puolestaan aloitti lukion kun Sonja on viimeistä vuotta ylä-asteella.

Soñadora siirrettiin lähisatamaan Pepin järveltä kuiville. Rick vietti viikonloput venettä remontoidessa, jotta saisimme sen valmiiksi Superior järvelle kesäksi 2012.

Emma ja Sonja purjehtivat Calhoun järvellä kesäleirillä ja Emma on päättänyt liittyä lukion purjehdusjoukkueeseen tulevana keväänä. Sonja myös yllättäen päätti liittyä lukion voimistelujoukkueeseen syksyllä ja on uudesta harrastuksetaan innoissaan. Celia aloitti kesällä futiksen, mutta voimistelu on kuulemma vieläkin lempiharrastus. Emma ja Sonja pelaavat futista ympäri vuoden Minneapolis United seurassa.

Rick muutti työpaikkaa syksyllä ja on nyt Systems Analyst Cargill yhtiössä. Itse olen yhä Merrill yhtiössä, mutta viime vuosi oli kasvun aikaa, Aasia ja Brasilia toi uusia mahdollisuuksia- lisäsin viisi uutta työntekijää tiimiini.

Sonja ja Celia viettivät kolme viikkoa Suomessa mummolassa elokuussa ja Emma vuorostaan lensi Suomeen jouluksi joulukuun 18. ja siellä nyt viettämässä joulua mummon, papan ja muun perheen kanssa.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Minna
Rick
Emma
Sonja
Celia

joulu06
joulu07
joulu09
joulu10